2016. február 26., péntek

Világoskék Lonsdale 3/4-es halásznadrág újszerű - Jelenlegi ára: 1 700 Ft


Eladó a képeken látható nadrág.
Eredeti Lonsdale halásznadrág. Bársony tapintású anyag. Belső pamut hálós bélés. jszerű állapot.
Méret: 10, 36/38
derékbőség 74-88cm, csípőbőség 106cm, ülep 30cm, hossz 70, 5cm
Csapj le rá! Ne várd meg, hogy valaki elvigye előled! Licitálj!
Nézz szét a termékeim között!
Folyamatosan töltök fel új dolgokat.
Tudom, hogy sok a szöveg, a betű, de az elmúlt hetekben tapasztaltak után, kénytelen voltam kicsit szigorítani a vásárlás feltételein. Ezért kérlek, olvasd el, mielőtt licitálsz!!!
Amint látod rengeteg termékem van és nem tudok mindent azonnal lemérni, így a terméklapon feltüntetett postaköltségek, csak saccoltak. Ezért kérlek, hogy vásárlás után várd meg az e-mailemet a pontos postaköltség miatt! A postaköltséget mindig a Magyar Posta aktuális díjszabása alapján számolom fel. Érdeklődj r�! �la, ha kíváncsi vagy rá, szívesen válaszolok!
Én nem vagyok bolt, így számlát nem tudok adni, garanciát nem vállalok, pénzt vissza nem fizetek. Ha a termék nem olyan, mint amilyet elképzeltél, azért szintén nem vállalok garanciát. Ha ez nem tetszik, akkor boltba kell menni vásárolni.
Amennyiben 3 napon belül nem jelentkezel a megvásárolt áruért, akkor a terméket újra meghirdetem és téged negatívval értékellek.
Ha nem tudod teljesíteni a feltételt, akkor ne is licitálj!
Én a pénz beérkezése után 24 órán belül postázom a terméket. Mástól is elvárom a hasonló hozzáállást az adás-vétel gördülékenyebb lebonyolítása érdekében.
A személyes átvétel lehetőségét is szigorítani vagyok kénytelen. Személyes átvétel megoldható, ha eljössz érte személyesen az általam megadott időben, az általam megadott címre. Nem vagyok hajlandó senkihez sem alkalmazkodni. A ! személyes átvételre egy lehetőséged van. (Természetesen! ha egyszer közbejön valami és időben tájékoztatsz, az nem probléma. ) Amennyiben egyszer átversz, nem kapsz még egy esélyt az átvételre, automatikusan negatívat adok.
Ha ez nem tetszik, boltba kell menni vásárolni.
Előre is köszönöm az együttműködést!
További információt az „ Ismerj+ oldal” -on találsz. Kattints a felhasználó nevem melletti „ i+” ikonra.


Jelenlegi ára: 1 700 Ft
Az aukció vége: 2016-03-18 10:19 . Világoskék Lonsdale 3/4-es halásznadrág újszerű - Jelenlegi ára: 1 700 Ft