2016. május 28., szombat

Horvátország Hotel Opatija 4 nap 2 fő - Jelenlegi ára: 54 900 Ft


 
Hotel Opatija , Kvarner öböl, Opatija, Horvátország
4 nap reggelivel 2 fő részére
 
Opatija központjától nem messze, kisebb domboldalon található a 19. századi építészet stílusjegyeit magán hordozó szálloda. Az épületet gondozott kert veszi körül, a szálloda belseje pedig a régmúlt idők dicsőségét sugározza. Opatija egyik legkedveltebb szállodája, rengeteg visszatérő vendéggel büszkélkedhet, erős 2 csillagosnak szálloda. Barátságos és mosolygós személyzet, egyszerűen, de kényelmesen berendezett szobák, finom ételek és belső úszómedence szolgálja az itt nyaralók kényelmét.
 
Fekvése: Opatija központjában, 200 m-re a sziklás és betonos napozórészekkel kiépített, zuhanyzókkal, nyugágyakkal és napernyőkkel (térítés ellenében) felszerelt városi strandtól, zöld környezetben, egy kisebb dombon fekszik.
Szolgáltatások: légkondicionált! étterem, bár, fedett tengervizes medence, szauna, masszázs, zenés terasz, konferenciaterem, Internetsarok, széf a recepciónál (1, 50 EUR/nap), teniszpálya, fizetős parkoló (4-6 EUR/autó/nap).
 
 
 
z utalvány tartalma :
4 nap / 3 éjszaka  2 személy részére standard szobában
bőséges svédasztalos reggeli 
fedett fűtött tengervizes medence használata
Az utalvány 1 évig érvényes, a szállodával előre egyeztetett időpontban, kivéve 31. 12. - 02. 01
július-augusztusra tervezett utazáshoz leghamarabb 3 héttel előtte lehet foglalni
3 éves kor alatti gyermek ingyenesen tartózkodhat kiságy használata esetén
3 és 12 év közötti gyermek után a szoba éjszakánkénti és személyenkénti árának 25 %-a kerül felszámításra pótágy használata esetén .
Az összes idősebb gyermek vagy felnőtt után a szoba éjszakánkénti és személyenkénti árának 40 ! %-a kerül felszámításra pótágy használata esetén . A szobákban legfeljebb 1 pótágy vagy kiságy helyezhető el.
 
Kérésre a foglalást intézem.
 
 
 
 
 
 
 
Szolgáltatások:  étterem, kávézó, nyári terasz, belső tengervizes medence, teniszpálya, konferenciatermek, értékmegőrző a recepción (térítés ellenében: kb. 1, 5 EUR/nap - helyszínen fizetendő), internetsarok (fizetős), ingyen wifi recepció és bár környékén, pénzváltó, lift, parkoló.
2+1 fős szobák:  barátságosan berendezett, 2 ágyas, részben pótágyazható, részben erkélyes, fürdőszobával rendelkező szobák.
 
 
 
Opatija strandjai a városi sétány előtt terülnek el. A legnépszerűbb a városi avagy a Lido, a Lungo Mare sétányon ezt követi a Kvarner, a Tomasevac és a Miramare.
A városi strand északi felén pontosan a Milenji hotel előtt egy szakaszon homokkal feltöltött partszakaszt ta! lálunk. A part nagyon lassan mélyül, így kisgyerekkel érdemes ide menni.
A városi strandot elhagyván a Lungomare sétányon tovább haladva gyorsan elérjük a Kvarner Hotel előtti strandot.  A Kvarner Hotel előtti öbölben homokos a tengerpart, amit néhány sziklatömb tesz változatossá.
Tomasevac strand
A strand egy picike, kis aprókavicsos öbölben terül el. Ez a strand is Kék Zászlós, vagyis nagyon tiszta a tenger vize és jól felszerelt a strand, aprókavicsos a partszakasz eleje, lassan mélyül, így nagyon sok kisgyerekes család strandol itt.  Az aprókavicsos rész után homokos talajt találunk.  
 
 
 
 
Kérem olvassa el az alábbiakat mielőtt leadja érvényes licitjét :
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
Beváltható a szállodával történő előzetes egyeztetés alapján, kérésre foglalásban segítek.!
Szabad helyekről a szálloda tud felvilágosítást adni.
A gyermekek elhelyezése és annak költsége a szálláshellyel való egyeztetést igényel.
Üdülési csekkel nem lehet fizetni, kizárólag banki átutalást vagy kézpénzbefizetést tudok elfogadni.
Az utalvány átruházható, készpénzre nem váltható vissza.
Kérem vegye figyelembe, egyes szállodák szezonálisan tartanak nyitva és egyes szállodák utalványainál előfordulhat ideiglenes készlethiány
 
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 54 900 Ft
Az aukció vége: 2016-06-08 23:21 . Horvátország Hotel Opatija 4 nap 2 fő - Jelenlegi ára: 54 900 Ft