2016. július 28., csütörtök

Komplett vezeték nélküli lakásriasztó szett - Jelenlegi ára: 19 990 Ft

Komplett vezeték nélküli lakásriasztó szett
 
Ugye te is hallottad, hogy mostanában Magyarországon megnövekedett a betörések száma? Jobb felkészülni a legrosszabbra! Egy riasztó szetttel elüldözhetjük a betörőt, így nagyon sok értékünket megmentheti. Csak számold ki, a megmenthető értékekhez képest egyáltalán nem nagy befektetés. A lakásriasztó mára már nem egy luxuscikk, hanem minden lakás kötelező tartozéka!
Napjainkban az értékeink védelme nagyon fontos. Ez a riasztó rendszer garantált védelmet biztosít, és automatikusan telefonhívással jelzi a tulajdonosnak, ha behatolást észlel! Sosem volt egyszerűbb az otthonunk védelme. Vezeték nélküli riasztó szett komplett védelmet biztosít az otthonodba/irodádba és bármilyen ingatlanodba.
A készlet alkalmas bármilyen méretű lakás komplett riasztó rendszerének kialakítására.
A rendszer egy központi egységből és különböző vezeték nélküli kiegészítőkből áll.
Beriasztott állapotban, hogyha ajtó ablak nyitást, mozgást érzékel, a központi egység szirénája megszólal és felhívja a tulajdonosokat. Programozható otthoni és távolléti állapotokra. Riasztás esetén automatikus 1-6 db előre megadott számot felhív. Addig hívja a számokat, amíg el nem ér valakit!  
 
Élesíthető/hatástalanítható telefonról bárhonnan. A védett területek távolról telefonról lehallgathatóak! A központi egység akkumulátora gondoskodik a folyamatos, áramszünet esetén történő működésről! A betörő nem tudja kijátszani, hogy lekapcsolja a biztosítékot, mivel a beépített akkumulátoráról tovább fog üzemelni, riasztani, telefonálni!
 
Tudtad, hogy betörés esetén a biztosítók is jobban hajlandóak fizetni, hogy riasztó is volt felszerelve? Már csak emiatt is megérheti!
 
A csomag tartalma:
- 1 Ria sztóközpont
- Vezeték nélküli PIR ! mozgás érzékelő
- Vezeték nélküli ajtó / ablak nyitásérzékelő
- Sziréna
- 2 db Távirányító
- Adapter
- Telefon vezeték
- Használati útmutató
 
Videó a komplett vezeték nélküli lakásriasztó szettről:


Jelenlegi ára: 19 990 Ft
Az aukció vége: 2016-08-18 19:32 . Komplett vezeték nélküli lakásriasztó szett - Jelenlegi ára: 19 990 Ft