2017. április 26., szerda

NUMAN Retrospective 1978 MKII, 3-utas polc hangfal, fekete, barna burkolat - Jelenlegi ára: 79 990 Ft


NUMAN Retrospective 1978 MKII, 3-utas polc hangfal, fekete, barna burkolat
Termékkód: 60001699
Retró kompromisszumok nélkül
EGYSZERŰ ELEGANCIA
A NUMAN Retrospective hangfal széria az elmúlt évek büszkesége, mely a kompromisszumok nélküli, stílusos berlini dizájnt hangsúlyozza. A 70-es évek esztétikája inspirálta, amelyben együttesen jelennek meg a klasszikus és innovatív részletek, amik végül egy időtálló készülékben egyesülnek. A Retrospective 1979 MKII a NUMAN retró hangfal széria második fordulója. A gyártó optimalizálta a mechanikus dizájnt és az akusztikus teljesítményt. A meleg és dinamikus hang érintetlen maradt, a magas frekvenciák viszont még jobbak lettek. Az új tulajdonságok gazdagabb részleteket és áttekinthetőséget kölcsönöznek a hangfalnak. A felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően három konstrukció szín létezik, amelyek tetszés szerint kombinálhatók a különböző színű burkolatokkal. Dinamikus, magabiztos, erős hangú MEGGYŐZŐ BELSŐ A stílusosan decens NUMAN Retrospective 1978 MKII hangfalak láttán a nosztalgikus dizájn kedvelőinek megdobban a szíve. A valódi zenekedvelőket a műszaki felszereltség is meggyőzi. A Retrospective hangfal nem neutrálisan van összehangolva - a hangzása meleg, dinamikus és levegős. A technikai középpontot a 3-utas frekvencia váltó képviseli, amely felosztja a hangjeleket és továbbítja a 20 cm (8") mély hangszóróra, a 10 cm (4") közép hangszóróra és a magas hangszóróra beépített NUMAN hangvezetéssel. Az opcionálisan megvásárolható Retrospective hangfal állványokkal különösen egyedi elhelyezést érhet el. A szabadon felállított NUMAN Retrospective 1978 MKII tiszta basszusokkal, valamint életteli és részletgazdag hanggal ajándékoz meg.
Stílusos retró dizájn - a termék vásárlásakor lehetősége nyílik többféle színből és hangfal burkolat színből választani. Az erős összekötésnek köszönhetően könnyen felhelyezheti majd eltávolíthatja a burkolatot. A belső szegélyek PU lakkal vannak ellátva a karcolások és egyéb sérülések ellen. A Retrospective 1978 MKII hangfal a egész helyiségben egyenletes és feledhetetlen zenei élményt nyújt, amiről azután soha nem fog tudni lemondani.
Fő jellemzők:
Stílusos retró dizájn 20 cm (8") mély hangszóró és 10 cm (4") közép hangszóró rezonanciamentes papír membránnal Magas hangszóró selyem kalottával és beépített NUMAN hangvezetéssel Rezonanciamentes MDF konstrukció Speciális magas- és közép hangszóró elhelyezés és széles hangsugárzás érdekében Eltávolítható retró hatású hangszóró burkolat NUMAN hangszóró csatlakozó terminál aranyozott csatlakozókkal M8 csavarmenet a NUMAN hangfal tüskék felszereléséhez Műszaki paraméterek:
Csatlakozás: 1 x hangfal csatlakozó terminál Állandó teljesítmény: 100 Watt (egy hangfal) Csúcsteljesítmény: 160 Watt (egy hangfal) Impedancia: 4 ohm (névleges) Ajánlott erősítő teljesítmény: 100 - 160 Watt Frekvencia terjedelem: 50 Hz - 20 kHz, +/- 6 dB NUMAN bassreflex port biztonsági hálóval a hátsó oldalon Hangszóró csatlakozók védőburkolatokkal a korrózió ellen Küldemény tartalma:
1 x NUMAN polc hangfal pár 2 x NUMAN textil táska 1 x pár NUMAN textil kesztyű 8 x szilikon láb 2 x burkolat Használati utasítás (angol, német)
Termék méretei:
26 x 40 x 30 cm (SZxMxM) Tömeg: kb. 9, 2 kg
Képek:


Jelenlegi ára: 79 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .