2017. augusztus 29., kedd

Luna Island Hotel****, Pag-sziget, Horvátország, wellness+ félpanzió 2 fő részére 4 nap - Jelenlegi ára: 94 500 Ft


 
Luna Island Hotel****, Pag-sziget, Horvátország, 4 nap, 3 éj, 2 fő
Félpanziós ellátás, korlátlan wellness használat
Kérésre 4 napos utalvány 94500 ft, 8 napos utalvány 207990 ft 50% kedvezménnyel !
A Pag szigetén, Jakiš nica településén elhelyezkedő Luna Island Hotel szabadtéri medencével, helyszíni fürdő- és wellnessközponttal, illetve étteremmel is várja vendégeit. A szálloda csendes, saját strandjáról kilátás nyílik a környező szigetekre. A tengertől mindössze 20 méterre található szálláshely tágas, modern szobákat kínál.
A szálloda legalább 32 m² -es szobáinak többsége panorámás kilátást nyújt az Adriai-tengerre, valamint a közeli Loš inj- és Rab-szigetre is. A saját fürdőszobákban kád vagy zuhanyzó, illetve hajszárító és ingyenes pipereszett is rendelkezésre áll.
Az 1200 m² -es fürdő- és wellnessközpontban fedett medence, több relaxációs helyiség, finn, török és bioszauna, valamint gőzfürdő és iszapfürdő kínál kellemes felüdülést. A wellnessközpontban számos különféle masszázs és kozmetikai kezelés közül választhatnak a vendégek.
A szállodában mindennap bőséges, svédasztalos, látványkonyhás reggelit szolgálnak fel. A tengertől mindössze néhány lépésre elhelyezkedő à la carte étteremben mediterrán és nemzetközi ételeket fogyaszthatnak a vendégek.
A Hotel Luna Island 250 m² -es bizniszközpontja 3 konferenciateremnek és egy kiállítótérnek is otthont ad. A konferenciák résztvevői számára felár ellenében üdvözlőital, kávé és tea, koktélparti, valamint helyi finomságokat tartalmazó, ünnepi ebéd és vacsora is biztosított.
Lun Novaljától 20 km-re, a sziget északi részén található. Ez a vidék arról nevezetes, hogy Pag többi részével ellentétben itt a sziget nem kopár, mivel a Rab sziget megvédi a bora széltől. Lun az olajfái, és botanikus kertje miatt nevezetes.
Novalja települése, valamint a fesztiváljairól és nyüzsgő éjszakai életéről híres Zrć e strand autóval 15 perc alatt megközelíthető. A személyzet kétirányú transzfert biztosít a szálláshely és Novalja, illetve a Zrć e strand között. A vendégek jegyeket és kedvezményes csomagokat is vásárolhatnak különböző rendezvényekre.
Az ajánlat tartalma 2 fő részére:
4 nap / 3 éjszaka Superior kétágyas szobában, kábel TV-, közvetlen telefon, díjtalan WLAN-Internet, hajszárító, minibár, széf, fürdőszoba fürdőkáddal, légkondicionáló
Félpanziós ellátás:  gazdag svédasztalos reggeli, svédasztalos vacsora hazai termékekből
Wellness részleg használata: bioszauna, török és finn szauna, pihenőszoba, fedett és kültéri medencék használata
 Fittnessterem használat
Wi-Fi használat
Beváltható 2017. április 30. és június 20. valamint szeptember 9. és október 23. között a szabad helyek függvényében, foglalásban segitek.
Parkolás:  EUR 6, - /éj
Tengerre néző szoba a szabad kapacitás függvényében 5 EUR/fő/éj felárral foglalható
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kérem olvassa el az alábbiakat mielőtt leadja érvényes licitjét :
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
Beváltható a szállodával történő előzetes egyeztetés alapján, kérésre foglalásban segítek.
Szabad helyekről a szálloda tud felvilágosítást adni.
A gyermekek elhelyezése és annak költsége a szálláshellyel való egyeztetést igényel.
Üdülési csekkel nem lehet fizetni, kizárólag banki átutalást vagy készpénzbefizetést tudok elfogadni.
Az utalvány átruházható, készpénzre nem váltható vissza.
Kérem vegye figyelembe, egyes szállodák szezonálisan tartanak nyitva és egyes szállodák utalványainál előfordulhat ideiglenes készlethiány
 
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 94 500 Ft
Az aukció vége: 2017-09-18 20:52 .