2017. december 29., péntek

Angol Reggeli Tea Amway - Jelenlegi ára: 780 Ft

Angol Reggeli Tea Amway ÚJ!
Ez a tea Assam és kenyai teafüvek, valamint más nagyszerű teák minőségi keveréke. Az English Breakfast tea olyan - gondosan kiválasztott - gyártótól származik, aki a tea készítőiről sem feledkezik meg. Biztosít nekik otthont, versenyképes jövedelmet és a lakóhelyük közelében lévő speciális kórházi létesítmények egészségügyi ellátását. Munkalehetőséget teremt az egyre növekvő teakészítők közösségében, lehetőséget nyújt, hogy képességeiket tovább fejleszthessék, továbbá az oktatással, élelmiszertámogatással és a jövedelemmel biztosítja a jobb megélhetést. A gyártó a Tea Sourcing Partnership szövetség tagja.
Magas minőségű, szín-és ízvilágú teakeverék.
A fóliázott csomag megőrzi a tea egyedülálló frissességét.
Egyedi négyzet alakú teafilter. Kevesebb veszteség keletkezik a gyártási folyamat során és a teafilter nagyobb felületen tud kiázni. Ezt azt jelenti, hogy több víz jut a teafilterekbe, ezáltal sokkal egyenletesebben oldódnak ki
Méret: 125 g - 40 darab teafilter = ár!
Egy teafiltert tegyen minden bögrébe/csészébe, majd öntsön rá forró vizet! Keverje meg, hagyja állni néhány percig, majd vegye ki a filtert! Ízesítse citrommal, tejjel és/vagy cukorral, ízlés szerint!
A többi termékemet is érdemes megnézni! : -) Bármely AMWAY terméket - kedvezménnyel - megrendelhet tőlem!


Jelenlegi ára: 780 Ft
Az aukció vége: 2018-01-18 21:55 .