2018. június 23., szombat

Profi AXIS Q6042-E PTZ Dome 36x optical zoom hálózati kamera, kültéri, mozgásérzékelő. - Jelenlegi ára: 100 000 Ft


Képeken látható állapotban.
Tartozék nem jár hozzá, gyári 60 w os tápegységet se tudok hozzá jelenleg adni.
1db sajátom van. csak.  
Gyári honlap:  ITTTTTT
Kiterjesztett D1 felbontás és 36x optikai zoom
Kültéri készenléti és sarkvidéki hőmérséklet-szabályozás
Vandálbiztos és ütésérzékelés
Elektronikus képstabilizátor
Nagy teljesítményű Ethernet
Automatikus mozgásérzékelő 
Széles terület lefedettség
Az AXIS Q6042-E egy fejlett, szabadtéri PTZ dóm, amely a kiterjesztett D1 felbontást, a 36x optikai zoommal és a gyors és precíz pan / tilt teljesítményt biztosítja a széles körű lefedettséghez és nagy részletességgel nagyításhoz. vasútállomások, kikötők és stadionok.
Megbízható működés
A könnyű és megbízható telepítésre tervezett kamera vandálbiztos (IK10), ütésérzékelő, túlfeszültség elleni védelem (vasúti szabvány) és por, eső és hó elleni védelem (IP66 és NEMA 4X).  Működése hőmérséklet -50 ° C és 50 ° C között (-58 ° F-122 ° F).  A fényképezőgép Arctic Temperature Control biztosítja a biztonságos indítást szélsőséges hidegben.  Széles körülmények között a fényképezőgép elektronikus képstabilizációja világosabb, hasznosabb videót biztosít, és segít csökkenteni a videofájlok méretét, ami csökkenti a sávszélességet és a tárolást.
A robusztus AXIS Q6042-E 24 órás nappali / dőlés / zoom művelethez készült.  Automatikusan 256 előre beállított pozícióra irányítható őrzött túra segítségével.  Az AXIS Q6042-E 20 fokkal elhúzódhat a horizont felett, így a fényképezőgép magasabb, mint a beépítési helyzet.  Ez hasznos lehet például egy olyan stadionban, ahol fel kell keresni az állványokat.
Intelligens videó
Az Active Gatekeeper támogatása lehetővé teszi, hogy a kamera automatikusan előre beállított pozícióba kerüljön, amikor mozgást észlel egy előre meghatározott területen, és nyomon követi az észlelt objektumot.  A fényképezőgépnek is jelentős kapacitása van a harmadik féltől származó intelligens videoalkalmazásokhoz, amelyek az AXIS Camera Application Platformon alapulnak.
Az AXIS Q6042-E beépített memóriakártya-nyílással rendelkezik a felvételek helyi tárolásához.  A fényképezőgépet a High Power over Ethernet táplálja a mellékelt High PoE midspan segítségével.
Aki ismeri az tudja hogy az axis a kamerák rolls royce-a!


Jelenlegi ára: 100 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-14 09:44 .