2018. november 29., csütörtök

Oral-B Genius 8000N Bluetooth-technológia,keveset használt.! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Keveset használt, új töltővel hírdetem. Szép állapotban! 1 hét GARANCIÁT VÁLLALOK RÁ!!!!! Csillog-villog, világítós szépség: )
Az oral-b minden eddiginél hatékonyabb fogkeféje pozíció észlelővel
A Bluetooth-technológiával rendelkező Oral-B GENIUS 8000 intelligens fogmosási rendszer segít Önnek, a fogorvos javaslatai alapján végezni a fogmosást.
Okostelefonjához és az Oral-B alkalmazáshoz csatlakozva, az arcfelismerés segítségével a GENIUS 8000 zónáról zónára útmutatást nyújt fogmosás közben.
Egészséges fogíny a nyomásérzékelőnek köszönhetően
A fogíny egészségének megőrzése, az egészséges szájápolás fontos részét képzi. A hármas nyomásérzékelő segít megóvni az ínyt a túl erős dörzsöléstől. Túlzott sikálás esetén a SmartRing gyűrű világít és a pulzálás lelassul, majd leáll. A fogkefe Sensitive (érzékeny) üzemmódra is állítható.
Minden információ birtokában a pozícióészlelővel
A Genius 8000 elektromos fogkefe korszerű pozícióészlelő technológiája lehetővé teszi, hogy lássuk a megmosott területeket, így kiigazíthatjuk technikánkat és többé nem maradnak ki megmosatlan területek, vagyis biztosan tudhatjuk, hogy minden alkalommal kimagasló tisztaságban van részünk. A beépített kétperces időzítő segít, hogy megfelelő ideig mossunk fogat, a szájüreg minden egyes zónájára külön kitérve.
A Bluetooth technológiával ellátott Oral-B Genius 8000 elektromos fogkefe lehetővé teszi a célzott fogmosást, hiszen fogmosási szokásaink nyomon követhetők és fogorvosunk bevonásával kaphatunk személyre szabott útmutatást. Töltse le az Oral-B alkalmazást okostelefonjára, hogy a Bluetooth-kapcsolat segítségével valós idejű visszajelzést kaphasson fogmosás közben, ezáltal fejleszthesse fogmosási szokásait!
Higgy a szemednek! Folyamatosan fantasztikus raktár kisöprést tartunk!!!
De ha sürgősen szükséged van rá, ne habozz leütni, mert még a villámár is nagyon baráti!
Nézz körül a többi termékem közt, és rendszeresen látogass vissza,
mert folyamatosan változó, jobbnál jobb aukciókkal várlak,
melyek közt sok az 1 ft-os, minimálár nélküli!
A személyes átvetélt szorgalmaznám de igény szerint postázom is terítéssel vagy banki utalás után csomag, akár levélként is. A vásárlástól számított 5 munkanapon belül, a vásárló kötelezi magát, hogy kifizeti és átveszi a megvásárolt termeket! Amennyiben a fent említett feltételeknek nem tesz eleget, a termék újra eladásra kerül!!!
 , Pénzvisszafizetés van ha nincs megelégedve a termékkel, a megérkezést követő 3 napon belül jelezze,
A termék vételárát vissza utaljuk ha ugyan olyan állapotban visszaküldi.
A posta költséget nem vállaljuk át!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-12-20 14:10 .