2019. május 30., csütörtök

Clinique Hámlasztó Arcgél Blackhead Solutions 20 ml - Jelenlegi ára: 11 499 Ft

Clinique Hámlasztó Arcgél Blackhead Solutions 20 ml
 
Szeretné a legjobb onlineszépségápolást otthonában nagyszerü áron? Akkor, ne menjen el mellette Hámlasztó Arcgél Blackhead Solutions Clinique (20 ml)! Nem: HölgyKapacitás: 20 mlTökéletes minden bőrtípushozBőrgyógyászatilag teszteltNem tartalmaz parabénHipoallergén
 
Alfa Store ? A vásárlás alfája.
 
Clinique
 
A Clinique úttörő volt, amikor 1968-ban megalapította a világ első bőrgyógyászok által kifejlesztett bőrápolási termékeit. A kezdetektől fogva rendkívül szigorúan válogattuk meg a termékeinkben használt összetevőket. Nem használunk allergéneket, illatanyagokat, sem olyan összetevőket, melyek akár potenciálisan is károsak lehetnek a bőrnek. Az összetevők kutatásával termékeink folyamatosan fejlődnek. Minden Clinique termék parabénektől, ftalátoktól és illatanyagoktól mentes. Bőröd biztonsága érdekében teljes körű kutatásokat végzünk. Parabének nélkül. Ftalátok nélkül. Illatanyagok nélkül. A boldog bőrért.
 
"A termékeket a fejlesztés minden szakaszában értékeljük annak biztosítására, hogy megfeleljenek a legmagasabb biztonsági és hatékonysági követelményeknek. Minden terméket alaposan átvizsgálunk olyan tesztek teljes skáláján, amelyek meghaladják még a dermatológiai tesztelést is. Stabilitási, szenzoros teszteket, klinikai vizsgálatokat, szemészeti teszteket és a használatra szánt biztonsági tesztelést is végzünk. "
 
Szállítási idő: 5-7 munkanap

Jelenlegi ára: 11 499 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .