2020. június 24., szerda

Xiaomi Redmi Note 9 128GB Dual Sim Green EU - Jelenlegi ára: 63 620 Ft

Xiaomi Redmi Note 9 128GB Dual
 
 
 
 
 
A(z) Xiaomi Redmi Note 9 LTE 128GB - készülék esetében első pillantásra egyértelmű, hogy egy ún. okos mobiltelefon, azaz okostelefon. Azért tervezték, hogy gyorsan elérd a szociális hálókat, de a négy kamerának köszönhetően videók és képek készítésére is nagyszerű és természetesen száz más alkalmazás is futtatható rajta. Kijelzőjének mérete 6, 53", ennek köszönhetően a nagyobb mobilok osztályába sorolható. Ez a konkrét modell 8 magos mikrochipet kapott.  A memória mérete 4 GB. Teljesítményét tekintve igényes appok és játékok futtatására ajánlott. A(z) 128 GB tárhely elég nagy ahhoz, hogy több száz appot letölthess. A(z) Xiaomi Redmi Note 9 LTE 128GB - kék okostelefont nagy kapacitású 5020 mAh akksi működteti. Komoly előnye, hogy Jack (3, 5mm) és USB-C csatlakozóval is felszerelték.
A(z) Xiaomi Redmi Note 9 LTE 128GB - okostelefon legfontosabb paraméterei
A(z) 128 GB kapacitású belső tárhely egy MicroSD kartyával könnyen bővíthető
Konfiguráció (SIM):  Dual SIM
Az NFC technológia lehetővé teszi a mobil-fizetést
A hátlapi kamera max. felbontása: 48 Mpx
A telefon hátulján található kamerák száma: 4
Az akku villámgyorsan feltöltődik
Telefon feloldása arcfelismerésen keresztül
A(z) Xiaomi Redmi Note 9 LTE 128GB - mobiltelefon kijelzője és kamerája
Ez a kapitális 6, 53" kijelző pontos FullHD felbontással rendelkezik. Bármilyen tartalmat képes remekül ábrázolni.  Hatalmas pozitívuma, hogy a közismert IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget biztosít.  Szelfiket vagy videókat készítenél? A(z) Xiaomi Redmi Note 9 LTE 128GB -  mobil modern négy lencsés kamerájával, melynek felbontása 48 Mpx fölöttébb elégedett leszel. Leginkább kiváló minőségű fényképek készítésére alkalmas.  Alacsony,  f/ 1, 8 fényerősségének hála az igényesebb felhasználókat is leveszi a lábáról. Videók készítésénél felbecsülhetetlen az elektronikus stabilizáció. A fáziseltolásos fókuszálás precíz és hatékony, ami jelentősen leegyszerűsiti a fényképezést. Egy ügyes kis LED lámpa szükség esetén plusz fényt biztosít. A szelfik szerelmesei szerfelett elégedettek leszelnek a 13 Mpx felbontású előlapi kamerával.
A(z) Xiaomi Redmi Note 9 LTE 128GB - praktikus funkciói
Ebbe a mobilba egyidejűleg kettő SIM kártya is beilleszthető.  A belső tárhely mérete könnyen bővíthető egy MicroSD kartyával. A(z) Xiaomi Redmi Note 9 LTE 128GB -  telefon adatainak biztonságáról a beépített ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az egyedi arcfelismerő technológia lehetővé teszi az okostelefon gyors feloldását jelszó vagy minta megadása nélkül. Az NFC interfész lehetővé teszi a gyors adatcserét. Az OTG ("On The Go") technológia segítségével külső merevlemezt vagy pendrive-ot is hozzákapcsolhatunk telefonunkhoz. A gyors WiFi kapcsolat és az alkalmazások működéséhez szükséges érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.
 

Jelenlegi ára: 63 620 Ft
Az aukció vége: 2020-06-24 17:34 .