2020. augusztus 24., hétfő

VENTILÁTOR, ÁLLÓ - TROTEC TVE 18 S, 50 WATT, ÚJ! - Jelenlegi ára: 6 490 Ft


Bárhol, ahol meleg van és hűtésre van szükség, kitűnő megoldás ez a ventilátor, mely azonnal érezhetően biztosítja a kellemes felrissülést. Helyezze el ott, ahol épp tartózkodik, ahol érezhetően frissességre van szükség!  Erős hűtési teljesítmény, csekély energiafelhasználás mellett: 50 wattos teljesítménye nagyobb helyiségekben is elegendő hűvös szellőt biztosít.
A 90 fokos automatikus oszcillációnak köszönhetően, ami a levegőáramlást folyamatosan biztosítja, a ventilátor hatásfelülete növekszik, és a friss levegő és a hűs fuvallat az egész helyiségben érezhető.
Ventilátorfej dőlésszöge függőlegesen 30° -ig állítható, 3 sebességfokozattal, 110 és 129 cm közötti állítható magassággal rendelkezik. Nagyon halk:  A tökéletesen beállított ventilátorszárnyak a stabil álló lábakkal kombinálva a lehető legnyugodtabb működést teszik lehetővé. A TVE 18 S álló ventilátor minden ventilátorfokozatban használva nagyon halkan működik. Így a legcsendesebb hálószobákban is használható éjszakai hűtésre a forró nyári éjszakákon.
Magas minűségű kialakítás, biztonságos üzemeltetés:  csillag alakú lábai stabil állóhelyzetről és billegésmentességről gondoskodnak.  A háromszárnyú ventilátorlapátok elöl és hátul könnyen levehető és jól tisztítható fémrácsok védik, hogy még nagyobb biztonságot biztosítsanak. A túlmelegedés elleni védelem még a legmagasabb hőmérsékleti értékeknél is biztonságot nyújt.
Teljesítmény (W): 50 W
Ventilátorfokozat / fújásfokozat: 3
Ventilátorszárnyak száma: 3
Ventilátorszárnyak átmérője (cm): 40
Hálózati csatlakozó: 220 – 240 V/50 Hz
Kábelhossz (m): 1, 5
Zajszint, maximális fokozaton, 1 méteres távolságban (dB(A)): 52, 5
Méretek: 52 x 52 x 110 – 129 cm
Szín: fekete
Csomagolássérült.


Jelenlegi ára: 6 490 Ft
Az aukció vége: 2020-08-25 02:36 .