2021. április 28., szerda

KOMILFÓ - Szokásos furcsaságok a társasági életből - Jelenlegi ára: 2 380 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1325386
KOMILFÓ - Szokásos furcsaságok a társasági életből
Könyvünk címe, Komilfó, a "comme il faut" francia kifejezés honosításával teremtett szó, melynek jelentése: ahogy illik.
A boldog békeidők viselkedési szokásaiból - ma már sokszor úgy érezzük, viselkedési furcsaságaiból - szemezgettük ezt a kis gyűjteményt, csak csippentgetve a századforduló idején még a témában nagy számban elérhető kiadványokból. Célunk nem egy teljes "jómodorkönyv" vagy illemtankönyv közreadása, inkább csak ízelítő, mely lehetőséget nyújt egy időben egyre távolodó múlt hétköznapjainak elképzelésére.
Tiszteletre méltó az az aggályosság, ahogyan a megjelenés, a társalgás, a megszólítások tekintetében okítják és óvják az embereket, a névjegyadástól a felköszöntőkig ügyelve minden társadalmilag lényeges eseményre, eshetőségre.
A beszélgetésminták, a levelezésminták segítenek a kapcsolatteremtésben általában is, de főleg a nemek közti érintkezésben, a szerelemben. Mert mi is lehetne más itt is a legfőbb téma? Számos megmosolyogtató és számos megszívlelendő tanácsot olvashatunk, beleélhetjük magunkat régvolt és mégis oly ismerős helyzetekbe, szituációkba.
Kötetecskénket "A szerelem titkos nyelvén" fejezettel zárjuk, a borító hátoldalán pedig a legtitkosabbat, a lábnyelvet tárjuk éppen a legnagyobb nyilvánosság elé.
S hogy ez komilfó-e? Az eddigiek alapján döntse el a kedves olvasó.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 2 380 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 08:18 .