2021. június 28., hétfő

GAP BOYS címkés zsebes vászon nadrág ÚJ 10 év - Jelenlegi ára: 3 800 Ft

GAP BOYS címkés zsebes vászon nadrág ÚJ címkés! Beleírt méret : 10 év. Dereka állítható!
Személyes átvétel jelenleg nincs sajnos. Küldés előtt minden ruhát átgőzölök, úgy kerül csomagolásra. A képek sajnos nem a legjobb fényviszonyok között készültek.
Írj légyszi akkor is, ha tetszik a termék, de más árra gondolnál, általában sikerül megegyezni. Több termék kiválasztása esetén szívesen adok kedvezményt!  
A termék leütése esetén e-mailben fogok jelentkezni az utalási adatokkal. Utánvéttel sajnos nem tudod kérni, csak előre utalással.
A feladást az utalás napján, de legkésőbb másnap intézem. Kérlek, amennyiben 3 munkanapnál később tudsz utalni, erről küldj nekem e-mailben pár sort, hogy tudjam mikorra várható a vételár beérkezése a számlámra.       
Napközben dolgozom, így általában este tudok mérni és reagálni az e-mailekre, de mindenképpen jelentkezni fogok, ha nem is azonnal. : -) 
FOXPOST árak a legkisebb fiókméretre vannak megadva, az MPL pedig 2 kg-ig, így lehet több az ára a feladásnak, ha terjedelmesebb és/vagy nehezebb a csomagod. A pontos feladási költséget a leütés után e-mailben megírom.

Jelenlegi ára: 3 800 Ft
Az aukció vége: 2021-06-28 14:20 .