2021. augusztus 25., szerda

Livington Prime Steam Mop multifunkciós gőztisztító gőz tisztító - AKCIÓ - Jelenlegi ára: 19 900 Ft


LIVINGTON MULTIFUNKCIÓS GŐZTISZTÍTÓ
Livington Prime Steam Mop
multifunkcionális 10 az 1-ben gőztisztító
1 gőztisztító - 10 funkció - 1000 lehetőség
forradalmi csuklós nyél a kényelmes takarításért
tisztít, fertőtlenít, sterilizál - pusztán a víz erejével
pehelysúlyú, teli víztartállyal is csak 1, 5 kg
tökéletes tisztítás a víz erejével, káros vegyszerek nélkül
padlótisztító, szőnyegtisztító, fürdőszobai tisztító, ablaktisztító, gőzkefe, kézi gőztisztító készülék egyben
extrém gyors felfűtési idő - elég pár másodperc
Még mindig négykézláb súrolja a padlót, és literszámra cipeli magával a tisztítószereket? Rendkívül sok időbe telik, mire az egész lakást kitakarítja, ám a makacsul ragaszkodó kosz így is az őrületbe kergeti? Mindennek ezennel vége! Megérkezett a takarítóeszközök legújabb generációjának csúcsragadozója: a Livington Prime Steam Mop.
Mélyrehatóan tisztít, eltávolítja a szagokat és vegyszer nélkül, pusztán a víz erejével dolgozik. A rendkívül hatékony padlótisztító minden koszt eltávolít bármilyen felületről. Még a beszáradt rágógumi, vagy a gyertyaviasz sem jelenthet akadályt. Mélyrehatóan tisztítja a szőnyegeket, egyben zseniális fürdőszoba és wc tisztító, ami legyőzi a baktériumokat.
Kézi gőztisztító
A Livington Prime Steam Mop-ból két kattintással tökéletes kézi gőztisztítót is varázsolhat, így lesz belőle szupererős csempe és fugatisztító, amiről eddig csak álmodott! A penésznek esélye sincs! Kiváló konyhai tisztító, ami a legzsírosabb lerakódásokkal is végez egy pillanat alatt, még az odaégett ételmaradékot is azonnal felszedi.
Ablakpucoló
Emellett a Livington Prime Steam Mop egy igazán hatékony ablakpucoló, hiszen foltmentes, csíkmentes, kristálytiszta felületet ad! Ez egy kimondottan erős bútorkárpit-tisztító: a mélyreható tisztaságért! Használhatjuk a kanapén, de akár a kocsiban is! És a legjobb, hogy a Livington Prime Steam Mop nem csak mélyrehatóan tisztít, de illatosít és fertőtlenít is. A matracok 120 fokos kezelésénél a baktériumoknak és atkáknak esélye sincs. Ideális választás allergiások számára is.
Dísztárcsa, sütőrács, textil – szinte bármit megtisztíthat
A dísztárcsák sem maradnak koszosak, a legkeményebb feladattal is pár perc alatt végezhetünk. A fantasztikus grill és sütőrácstisztító még az ezeréves ráégett maradékokat is egy pillanat alatt leszedi. A nagyszerű textilfrissítőnk azonnal kisimítja a gyűrődéseket és a blúzokat ismét frissé, hordhatóvá teszi.
Mi teszi a Livington Prime Steam Mop-ot ennyire egyedivé?
A különösen gyors felfűtési idő: 10 másodperces várakozás után már kezdheti is a takarítást! Az új fejlesztésű, szupererős 1300 Wattos motor felveszi a versenyt, harcot minden szennyeződéssel, akár a padlón, akár kézi készülékként használjuk. A hagyományokkal szakító Opti steam technológia segít, hogy ne kelljen szabályozni a gőzt, az egyenletes kibocsátás minden területen mélyreható tisztaságot garantál.
Az öt méter hosszú kábel és a forradalmi csuklós nyél még kényelmesebbé teszik a használatát. A zseniális két kattintásos rendszerrel másodpercek alatt átválthat a praktikus kézi gőztisztítóra. A Livington Prime Steam Mop csomagjában rengeteg praktikus kiegészítőt talál, amelyek segítségével pillanatok alatt bármely felületre bevethetővé válik. A Livington Prime Steam Mop még tele tankkal is egyértelműen pehelysúlyúnak számít a maga másfél kilójával, kézi használatban pedig alig egy kilogrammot nyom.
Egyszer volt használva - minden gyári tartozékával, dobozában
Eredeti ára alatt - csak 1 db van belőle!
===========================================================================
A megrendelés folyamata:
 
Fent a terméklapon a „ MEGVESZEM MOST! ”  gombra (narancssárga) kattintva tudja megrendelni a terméket.
A következő oldalon kiválaszthatja, hogy:
személyesen (Gyálon) veszi át a terméket 
futárszolgálattal szállítást kér (az opciókat a szállítási fülön megtalálja).
Szállítás esetén a megrendelést követő oldalon tudja megadni a szállítási címet (lehet postapont és csomagautomata is! )
A megrendelést követően néhány percen belül a rendszer a vaterán megadott email címére egy visszaigazolást küld, ebben pedig minden további tudnivaló szerepel (bankszámlaszám, ahova a vételárat és szállítási költséget utalhatja, elérhetőség, stb).
Egy erre küldött válaszemailben vagy telefonon fel tudja venni velem a kapcsolatot (kérjük 3 napon belül)
RENDELJE MEG MOST ÉS VEGYE ÁT A TERMÉKET 48 ÓRÁN BELÜL! *
*Az átutalás indítását követően mindössze 48 órán belül (2 munkanapon belül) felveszi a csomagot a futárszolgálat.
A csomag végig nyomon követhető, így biztonságban van a pénze és a vásárolt termék is.
Amennyiben több terméket vásárol,  spórolhat az újabb szállítási költségeken. További termékeinket megtalálja a lenti galériában, vagy ide kattintva:   "Az eladó további termékei"
Vásároljon megbízható Eladótól!
AZ ELADÓ ÖSSZES TERMÉKÉHEZ KATT IDE!

Jelenlegi ára: 19 900 Ft
Az aukció vége: 2021-08-25 17:36 .