2022. március 30., szerda

Automatikus csepegtető öntözőrendszer növényi kaspókhoz Regott InnovaGoods - Jelenlegi ára: 13 637 Ft


EAN:
8435527821050
Gyártó:
InnovaGoods
[b]]InnovaGoods az otthoni legújabb elemeket kínálja, például a Automatikus csepegtető öntözőrendszer növényi kaspókhoz Regott InnovaGoods ! Fedezd fel a kiváló minőségű termékek széles skáláját, amelyek kiemelkednek a funkcionalitás, a hatékonyság és az innovatív tervezés szempontjából: világítás, tárolás, dekoráció, légkondicionálás, kert, háziállatok, takarítás stb.
Eredeti és teljes automatikus csepegtető öntözőrendszer növényi kaspók számára, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 8 növényt is kényelmesen és egyszerűen öntözzön. A víz, az idő és az erőfeszítés megtakarítása mellett megkímél a manuális öntözés fáradságától, ami nagy segítség a feladat könnyebb és biztonságosabb elvégzésében, anélkül, hogy megfeledkezne az öntözésről, vagy terhet jelentene a rendszeres, vagy nyaralás közbeni öntözés megoldása stb. Ez az öntözőeszköz újratölthető (USB-micro USB töltőkábelt tartalmaz) és programozható, mivel digitális időzítővel rendelkezik, amely jelzi az öntözési napok (1-9 nap) és a másodpercek alatt kívánt öntözés időtartama közötti időtartamot. A készlet tartalmaz egy fém akasztót az elektromos eszközhöz, hármas csatlakozó tartozékot (T), tömlő- és öntözőcsöveket és 8 öntöző tüskét, hogy minden növényi edény földjébe tudja helyezni. Könnyen telepíthető a mellékelt összeszerelési utasítások követésével. Áramlása 1200 ml/perc (? 100 ml), üzemi hőmérséklete pedig 5 és 50 °C között van. Azt is lehetővé teszi, hogy manuálisan vízzel használja a készülék egyik gombját. Nem tartalmaz víztartályt az öntözéshez.
Anyag: ABSPPPVCSzilikonRozsdamentes acélSzín: ZöldFehérFeketeKékÖtletes kialakítás: Innovatív és funkcionálisTípus: ElektromosÚjratölthetőUSB-ről töltő: USB-mikro-USB-kábelt tartalmazzAutomata Öntözőkészülék: VíztakarékosságÖntözőrendszer: Csepegtető öntözésProgramozható eszköz: Digitális IdőzítőKapacitás: Maximum 8 növényi edény egyidejű öntözéseVízmennyiség: 1200 ml/min (? 100 ml)Hőmérséklet-tartomány: 5-50 ? CTartozék: Fém akasztóHáromcsatlakozó tartozék (T)Tömlő- és öntözőcsövek8 öntöző tüskeKönnyű összeszerelés: Könnyen összeszerelhető és szétszerelhetőKönnyen kezelhető: Kényelmes és egyszerű használatKönnyű és kezelhető: Könnyen szállítható és tárolhatóTeljesítmény: 4 WAkkumulátor: Li-ion 2000 mAhDC In: 5 V / 1 AMéretei kb.: 6, 5 x 9 x 4, 5 cmCsomagolás és kézikönyv 24 nyelven: angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt , orosz, lett

Jelenlegi ára: 13 637 Ft
Az aukció vége: 2022-03-31 01:56 .