2022. június 16., csütörtök

Betty Barclay zsályaszín valódi bőr, sportosan elegáns hátitáska, "hátizsák" - Jelenlegi ára: 12 500 Ft

Betty Barclay zsályaszín valódi bőr, sportosan elegáns hátitáska, "hátizsák"
Finom, puha tapintású valódi bőrből készült hátitáska, "hátizsák". Új trend, új design, új színfolt a női táskák világában. Fiatalos, vagány, feltűnően szép. Elegáns fazonú, hűséges társunk lehet a mindennapokban és alkalmakkor egyeránt. Tökéletes választás igényes lányoknak, nőknek. Azoknak, akik nem pusztán a szépségéért, de praktikusságáért is vásárolnak egy-egy új darabot. Többfunkciós: hátizsákként, de ha összefogjuk a pántját, akár válltáskaként is viselhetjük. Azoknak ajánlom, akik szeretik a picit formabontó, sportos eleganciát, akik bevállalós különcök, stílusuk van. Szépsége elsősorban a krémes, pasztell zsályaszín és a kellemes, letisztult forma tökéletes harmóniájában rejlik. Zsályazsín... pasztell zöldesszürke... szürkészöld... zsályalevélzöld... tört sárgás-szürkészöl. A táskán levő fémkiegészítők selyemfényű ezüst színűek.
Keveset használt, nagyon mutatós darab. Nincs látványos hibája, csupán az általános használatból eredő kismértékű szennyeződés a jobban igénybevett részeken. Nem feltűnő, s megfelelő bőrápolóval eltüntethető.
Jól bővülő, két részből álló belsejének az egyik felében egy nagy méretű cipzáros rekesz, a másikban két kisebb nyitott zseb, két tolltartó hurok, két kártyatartó, s egy rögzített karabíneres kulcstartó került kialakításra. Kívül, a táska elején két, függőlegesen elhelyezett, hátoldalán pedig egy nagy méretű cipzáros zseb kapott helyet.
A táskatest kétoldalról is húzható cipzárral záródik. A hátizsák bélése bézs-szín, finom tapintású, erős textil (az egyik zsebnél golyóstollvonás-nyomokkal).
Szélessége:            25 cm (lent), 19 cm (fent).
Magassága:            26 cm (táskatest), 34 cm (a fogójával együtt).
Mélysége:             10 cm.
Fülhosszúság:      100 cm (szabályozható).


Jelenlegi ára: 12 500 Ft
Az aukció vége: 2022-06-17 02:11 .