2022. december 16., péntek

RPG Maker VX Ace - Pixel Myth: Germania (PC - Steam elektronikus játék licensz) - Jelenlegi ára: 2 020 Ft

Pixel-mítosz: A Germania egy elbűvölő és egyedi készlet, amely minden pixel-art rajongót vonzó lesz. Az emlékezetesen egyedi stílusban megalkotott készlet színültig tele van az alapokkal és a lenyűgöző térképek készítéséhez szükséges részletekkel. A németországi klasszikus építészeti és természeti elemek ihlette Pixel Myth: Germania csempék, karakterek és extrák széles választékát tartalmazza. Ez egyben az első a sok tervezett csomag közül, a kiegészítők és a bővítések már folyamatban vannak. Ez a csomag tartalma: Vadonatúj pixelstílus, valamint jövőbeli bővítések TileA1-TileA5, valamint TileB-TileE belső és külső burkolólapokhoz Dekoratív Title2 darab Egyedi ablakbőr Animált vízi parallaxis, valamint extra parallaxis csempedarabok 13 animált csempekarakter, köztük ajtók, járművek, ládák és még sok más Egyedi BGM csomag
Pixel-mítosz: A Germania egy elbűvölő és egyedi készlet, amely minden pixel-art rajongót vonzó lesz. Az emlékezetesen egyedi stílusban megalkotott készlet színültig tele van az alapokkal és a lenyűgöző térképek készítéséhez szükséges részletekkel.
A németországi klasszikus építészeti és természeti elemek ihlette Pixel Myth: Germania csempék, karakterek és extrák széles választékát tartalmazza. Ez egyben az első a sok tervezett csomag közül, a kiegészítők és a bővítések már folyamatban vannak.
Ez a csomag tartalma:
Vadonatúj pixelstílus, valamint jövőbeli bővítések
TileA1-TileA5, valamint TileB-TileE belső és külső burkolólapokhoz
Dekoratív Title2 darab
Egyedi ablakbőr
Animált vízi parallaxis, valamint extra parallaxis csempedarabok
13 animált csempekarakter, köztük ajtók, járművek, ládák és még sok más
Egyedi BGM csomag

Jelenlegi ára: 2 020 Ft
Az aukció vége: 2022-12-17 01:39 .