2017. május 30., kedd

Retay 135X Black légpuska, cal 5.5 mm - Jelenlegi ára: 62 990 Ft

A Retay 135X egy török gyártmányú taktikai jellegű csőtörős működésű légfegyver. A cső végén igényes kidolgozású alumíniumból és műanyagból készült hangtompítót helyeztek el, mely nem csak esztétikai célt szolgál a fegyveren. Irányzékai a már megszokott száloptikás nyílt irányzékok, de a dugattyúházon elhelyezett magasított weawer sínre céltávcső is felszerelhető.
A puska erős felépítésű, gyárilag nagy teljesítményű, mely lehetővé teszi, hogy nagy távolságra is pontosan lehessen vele lőni. A hazai törvényi szabályozásnak megfelelően csőtorkolati energiája azonban 7, 5 J alatti. A fegyver tusa szimmetrikus kialakítású, ezért jobb és balkezesek is használhatják. A TH (thumbhole) kialakításnak köszönhetően a pisztolymarkolat kényelmesen és biztos fogással markolható. Pofadékának magassága a tusa alatt elhelyezett állítocsavar segítségével változtatható, így bárki saját testalkatának megfelelően beállíthatja.
A fekete színű polimer tus ellenálló az időjárási viszonyokkal szemben, így bármilyen körülmények között hódolhatunk a lövészet iránti szenvedélyünknek. A Retay 135X légpuskát azok figyelmébe ajánljuk, akik egy megfizethető árú, tartós és erős anyagokból készült légfegyvert szeretnének vásárolni magunknak. Sport és hobby célra egyaránt kiváló választás.
A Retay 135X légpuska műszaki adatai:
Működés: csőtörős, rugós
Kaliber [mm]: 5, 5
Csőtorkolati sebesség [m/s]: 350
Csőtorkolati sebesség magyar előírás szerint [m/s]: 120
Csőhossz [mm]: 420
Hossza [mm]: 1110
Súly [g]: 3960
Biztosítás: automatikus
Csöve huzagolt
Tus: szimmetrikus, TH kialakítású műanyag tus, állítható pofadékkal, gumírozott tusvéggel
Irányzékai: TRU- GLO fénygyűjtős irányzékok
Szereléksín: 22 mm Weaver
Gyártó: Retay, Törökország


Jelenlegi ára: 62 990 Ft
Az aukció vége: 2017-06-20 17:12 .