2017. május 27., szombat

Snuza - mobil légzésfigyelő - Jelenlegi ára: 1 Ft


 
Üdvözöllek az aukción
Mindenkinek szeretnm felhívni a figyelmét hogy megújúltunk. Termékeinket az USA-ból hoztuk be a Toys "R" US játék lánc és a Baby "R" Us babafelszerelési áruház termékeit forgalmazzuk.
A termékek általában csomagolássérültek, ha egyéb hibájuk is van, azt az aukcióban jelzem
Az aukció tárgy egy  Snuza mobil légzésfigyelő
a SNUZA ? t bárhová vihetjük magunkkal, sehol sem kell lemondanunk gyermekünk biztonságáról??
A készüléket a szülő a gyermek pelenkájára rögzíti egy rendkívül erős, és rugalmas övcsipesz segítségével, mely a gyermek légző-mozgását a gyermek hasán érzékeli és melynek 15mp kimaradása esetén finoman rezeg. 20mp-es levegővétel kimaradása után hangos figyelmeztetéssel jelez a szülőnek. A SNUZA HERO babafigyelő megnövelt riasztási hangerőt alkalmaz, mellyel a szülő meghallhatja a riasztást.
A készüléket a szülő a gyermek pelenkájára rögzíti egy rendkívül erős, és rugalmas övcsipesz segítségével, mely a gyermek légző-mozgását a gyermek hasán érzékeli (hasi légző mozgás), és melynek 20mp-es kimaradása után hangos figyelmeztetéssel jelez a szülőnek.
A készülék egy olyan rendkívül erős, de rugalmas övcsipesszel van rögzítve,  ami fixen rögzíti és tartja a készüléket a pelenkán, és amelynél az elmozdulás veszélye is minimális.
A SNUZA HERO érzékelő-rendszere hypoallergén orvosi anyagokból készült rugalmas érzékelő-fej, mely a baba pocakjára simulva érzékeli a gyermek légző-mozgását.
A készülék formáját tekintve ergonomikus kialakítással rendelkezik, - pont azért, hogy a gyermeket ne zavarja alvás közben. A pelenkára felhelyezett készülék nem kelt nagyobb zavaró hatást, mint egy gomb a ruházaton. A készülék érzékelő-fejét speciálisan hajlítottra tervezték, hogy ez még jobban rásimuljon a gyermek pocakjára,   ezzel az érzékelés még tökéletesebb legyen, - a fenti ergonomikus kialakítás miatt a készülék nem veszíti el a kontaktust a baba bőréve
bolti ára 30. 000 Ft
https: //www. youtube. com/watch? v=cnM4aILR9fQ


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-06-01 19:51 .