2020. január 28., kedd

Régi kis teás fémdobozok , 9 féle különleges mintával + 1 karácsonyi ( 500.-Ft/ db ) - Jelenlegi ára: 500 Ft

Kérem a G-MAIL-es felhasználókat, ellenőrizzék a SPAM ( kéretlen ) mappát is, ha egy napon belül nem kapnak tőlem e-mailt  a vásárlás után. Köszönöm!
Régi kis teás fémdobozok gyüjtőknek, 9 féle különleges mintával + 1 karácsonyi ( 500. -Ft/ db )
Jelenleg kapható:
9 féle minta az első kép számozása szerint + 1 matt karácsonyi mintás lásd a 12. kép ( eredetileg gyertya volt benne, így tea tárolásra nem alkalmas, csak dekorációnak!!
Előfordulnak rajtuk apró kis kopások, hibák, kérlek ennek tudatában licitálj, vagy ha lehet válaszd a személyes átvételt!!
Magasság: kb 6, 5x 4, 5cm
Térfogat: 20g
Leütés előtt kérdezd meg, hogy van-e abból amit szeretnél, mert ha épp nem vagyok a gépnél, és valaki leütötte valamelyiket, nem tudom rögtön levenni a képet, illetve a terméklapon átírni az aktuálisan kaphatót!  
Leütéskor a megjegyzés rovatba írd be hogy melyiket szeretnéd!
Kérlek, csak akkor licitálj, ha a leütést követő egy héten belül tudod vállalni az adásvétel lebonyolítását.
Egy hét után újraindítom. Köszönöm a megértésed!
Személyes átvételi lehetőség: hétköznap, legalább egy nappal előre egyeztetett fix időpontban 10 és 18 óra között a XVIII. kerületben!
A levél legnagyobb mérete címhelyre címzett küldemény esetében 324x229x24 mm lehet, ettől eltérő nagyságú vagy vastagságú küldemény levélként csak postán maradó-ként vagy postafiókra címzett küldeményként adható fel.


Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2020-02-18 21:04 .