2016. március 27., vasárnap

I-Tag fekete okos kulcstartó! - Jelenlegi ára: 1 390 Ft


iTag - Okos bluetooth kulcstartó ÚJ - KÉSZLETEN
OKOS KULCSTARTÓ
Az Okos Kulcstartó egy energiatakarékos, a legújabb Bluetooth 4. 0 alapon kommunikáló eszköz, mellyel többé nem veszíted szem elől értékes, de könnyen eltűnő dolgaid.
Kulcsokat, telefont, táskákat képesek vagyunk szinte bárhol elhagyni. Elég egy apró figyelmetlenség és szörnyű következményei lehetnek az apró hibánknak. Hosszú perceket, órákat kutathatunk utánuk és ha nyilvános helyen hagytuk el őket, akkor nem is biztos, hogy valaha meglesznek még értékeink.
Ennél már csak az a rosszabb, ha valaki elcseni a telefonunkat a táskánkból egy zsúfolt helyen. Ez többé nem marad észrevétlen, hiszen a telefon és az Okos Kulcstartó is hangosan jelez, mely azonnal leleplezi a tolvajt!
Az Okos Kulcstartóval nem csak értéktárgyainkra figyelhetünk oda. Tökéletes gyermekek, vagy házi kedvencek figyelésére is, h! iszen ők szempillantás alatt képesek elkószálni a közelünkből.  Okostelefonunkkal kölcsönös bluetooth kapcsolata révén folyamatosan kommunikál, és jelzi, ha az eszközök eltávolodnának egymástól. Hatótávolságon belül pedig kölcsönösen vezérelhetjük egymással őket, ezáltal jelzésre késztetve a keresett felet.  És ez még nem minden!  Az Okos Kulcstartó azonban ennél is okosabb.
Termék leírás
Segít, ha nem emlékszel, hova parkoltál, képes távvezérlőként elindítani a hang és képfelvételeket, és még sok további hasznos funkcióját fedezheted fel.
Akadálymentes környezetben a Bluetooth hatótávolsága kb. 23 méter. Az iTag Okos kulcstartó egy szabványos CR2032 típusú lítium gombelemmel mintegy fél éven át működik, mely a későbbiekben is könnyen beszerezhető. A csomag az elemet is tartalmazza.
Elég egy ingyenesen letölthető alkalmazást elindítanod, megnyomni a ke! resés funkciót és az Okos kulcstartó jelez Neked.
M! ielőtt elhagynád
Még mielőtt elveszítenéd kedvenc tárgyad, telefonod szintén jelezni fog Neked. Hiszen amennyiben hatótávolságon kívül kerülsz az Okos Kulcstartótól, jól hallható jelzést kapsz okostelefonodtól. Így megelőzhető hogy pénztárcád, kulcsod, vagy más fontos tárgyad nélkül indulj el iskolába vagy munkába.
Készíts selfie-t vagy fényképet
Miután csatlakoztattad okostelefonodhoz, készíthetsz selfie-t vagy fotózhatsz anélkül, hogy elmosódott végeredményt látnál. Helyezd állványra vagy rögzített helyre okostelefonod és már készülhetnek is a szenzációs fotók, akár 10 méter távolságból is.
Az iTag egy rendkívül sokoldalú kütyü, amit szinte bármilyen használati tárgyhoz erősíthetsz, amit szeretnél biztonságban tudni. Bármire rakod az iTaget, az utána elhagyás- és lopásbiztossá válik. Hogy miért? Elég a kulcstartót vezeték nélkül (Bluetoothon keres! ztül) csatlakoztatni iOS vagy Android rendszerű telefonodhoz, majd letölteni pillanatok alatt az alkalmazást, ami ezután automatikusan jelzi, ha például kiesne a zsebedből a kulcscsomód, sőt, Google Maps-en mutatja a helyzetét, ha elég távol kerülne. De ez csak egy példa a számtalan lehetőség közül. Rácsatolhatod a kulcstartót például utazóbőröndökre, hogy könnyebb legyen megtalálni a repülőtéren, megoldást jelenthet a folyamatosan eltűnő tévé-távirányító kérdésére, de akár a házi kedvenced nyakörvére is helyezheted, hogy ne kelljen megijedned ha, mondjuk, a postás után szaladna sétáltatás közben, vagy csak hajlamos a lakás legeldugottabb sarkaiban bujkálni fürdetés előtt.
Csomag tartalma:
1db - iTag okos kulcstartó (fekete színű)
A hozzá tartozó programot a play áruházból vagy app store-bol lehet letölteni iTracing néven kell keresni!


Jelenlegi ára: 1 390 Ft
Az aukció vége: 2016-04-03 21:48 . I-Tag fekete okos kulcstartó! - Jelenlegi ára: 1 390 Ft