2016. március 30., szerda

The North Face szoknya fekete 4-es - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó eredeti The North Face fekete szoknya. Hátul egy zseb, elől 1-1 zseb, és egy kisebb zseb. Övbújtatós derékrésszel. Márkajelzett gombokkal, tartalék gombbal a márkacímke alatt.
derék:   39 cm        Csipő:   48 cm       Testhossz:   46 cm
A The North Face jelentése: az északi fal. Ez a hegyek legkönyörtelenebb oldala. Ha valaki beszáll egy északi falba, legtöbbször igen komoly akadályokat kell leküzdenie, ahogy ezt a The North Face is megtette kihívásokban és innovációkban gazdag 40 éves története során. Nevéhez híven a The North Face számos felfedezőt és kalandort segített a Himalája csúcsainak meghódításában. A sors iróniája, hogy a The North Face legendája a tengerparton kezdődött. Pontosabban San Fransisco-ban, nagyjából 50 méterrel a tengerszint fölött. Két lelkes túrázó elhatározta, hogy a szenvedélyüknek fognak élni, és megnyitották az első hegymászó-bolt! jukat.
A cég máig talán a legkedveltebb márka a hegymászók, sziklamászók, extrém síelők, távfutók, és felfedezők körében. Vitathatalan tény, hogy a The North Face az elmúlt 40 év alatt hű maradt szlogenjéhez: Never Stop Exploring™
Kérlek vásárlás előtt kérdezz, akár a termékről, akár a postázásról! Csere nem érdekel! Fizetés kizárólag banki utalással lehetséges. Licitet NEM TÖRLÖK!
Ajánlottan postázok, sima levélként, még SAJÁT FELELŐSÉGEDRE SEM, de egyeztetés után személyes átvételre a termék helye szerinti kerületben van lehetőség, máshol NEM! Csak hétköznap! Szállítás csak a megjelölt módon!
Kérlek ne felejtsd el, hogy a Vatera szabályzatát, mindketten elfogadtuk!
. A sikeres zárást követően a Vatera automatikus értesítőt küld, 7 nap áll rendelkezésedre a lebonyolításra.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-04-20 19:14 . The North Face szoknya fekete 4-es - Jelenlegi ára: 1 Ft